Palaa kohteeseen Etusivu

Viikkokisat

Kiperin radalla järjestetään kauden aikana viikkokisoja joka keskiviikko. Tällä hetkellä kilpailujen alkamisaika on kello 18.00. Kesän aikana tullaan pitämään myös viikkokisat parikilpailuna.

Kilpailu on kaikille aina täysin avoin. Osallistumismaksu on 4€ / osallistuja.
Sarjat ovat avoin, naiset ja 16v junnut.
Viikkokilpailuissa on aina mukana Hole-In-One -potti, johon pääsee osallistumaan maksamalla 1€ lisää.
Viikkokilpailuja sponsoroi Euran Kuntis.

Kilpailussa käytetään Metrix -kilpailunhallintajärjestelmää, ja tulokset kirjataan suoraan Metrixiin mobiilisti, kilpailijoiden toimesta. Kilpailuun osallistumiseen suositellaan omaa Metrix -tiliä, mutta ilmankin voi osallistua, ja apua sen käyttöön saa kilpailun järjestäjillä.

Tästä pääset seuraamaan viikkokisojen tilastoja vuodelta 2018. Uusinpaan kilpailuun pääsee valitsemalla se sivun alasvetovalikosta. Myös ilmoittautuminen löytyy aina sieltä uusimmasta!

Vanhojen kilpailujen arkistoa:
2017

Seuraa ajankohtaisia ilmoituksia Facebook -sivultamme.

Toukokuun viimeiset viikkokisat

31.5 Pelattujen viikkokisojen tulokset: https://dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=436465

Posted in Viikkokisat | Leave a comment

3.5 Parikilpailu

Parikilpailut käytiin taas astetta lämpimämmässä ja kuivemmalla radalla. Tällä kertaa saatiin oman seuran nimiä kärkikahinoihinkin. Voittoon radan ensikertalainen Tuomas Rajamäki ja PSDG:n Juho Seuri, voittotulos -10. Kakkostilalle heittivät myös omat miehet, Olli Haavisto ja Juha Rinta-Keturi -8. Komeita tuloksia molemmat! Väyläkohtaiset tulokset Metrixistä: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=413757 Ensi viikolla taas yksilökilpailut. Kiitokset kaikille osallistujille!

Posted in Uutiset, Viikkokisat | Leave a comment

Keskiviikkona 3.5 parikisat

3.5 viikkokilpailut pidetään parikilpailuna. Osallistimismaksut samat kuin yksilökisassa, eli 4€ ja 1€ holaripottin / heittäjä! Pelataan yksi kierros bestshottia. Kilpailu alkaa klo 18! Makkaraa ja kahvia taas saatavilla, pikkurahaa mukaan! Ei parkkeerata autoja enää sinne perälle, rakennusten lähelle. Tästä lähtien kaikki autot parkkipaikalle! Kiitoksia ja Tervetuloa!

Posted in Uutiset, Viikkokisat | Leave a comment

Viikkokisat 26.4

Huhtikuun viimeiset viikkokilpailut takana. Tällä kertaa voittoon Joonas Aalto, eikä ilman uusintaa päästy nytkään. Kakkostilasta uusittiin neljän heittäjän kesken. Ensi viikolla jatketaan parikilpailun merkeissä! Kiitoksia kaikille osallistujille ja sponsorille Silkkipaino Satapaita ( http://www.satapaita.fi ) Linkki väyläkohtaisiin tuloksiin: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=408559

Posted in Uutiset, Viikkokisat | Leave a comment

19.4 Viikkokisat

Viikkokisat taas takana, todella hieno keli kisata, joskin vähän kylmän puoleista. Osallistujia saapui paikalle 24 kpl. Voitto lähti taasen Raumalle, Erik Aalto onnistui parhaiten ja heitti tuloksen -7. Ensi kerralla järjestämme myös naisten/junnujen sarjan (alle 15v), jos vain osallistujia löytyy 3 tai enemmän. Tarkemmat tulokset tästä: https://dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=404803 Kiitoksia kaikille osallistujille, ensi viikolla sama aika!

Posted in Uutiset, Viikkokisat | Leave a comment

Kauden ensimmäiset viikkoparikilpailut takana

Kauden ensimmäiset pariviikkokilpailut käytiin 12.4. Sää oli melkein tuuleton, ja tulostaso kova! Voiton vei Joonas ja Erik Aalto, jotka pistivät edellistä parikisatulostaan paremmaksi kahdella heitolla. Voittotulos -12 on Kiperin parikilpailujen ennätystulos! Äärimmäisen mukavat kilpailut! Kiitoksia osallistujille! Tulokset näkee osoitteesta: https://dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=399014 Äärimmäisen mukavaa oli myös päästä jakamaan Kiperin viikkokisojen Hole In One -potti, vihdoin! Noin vuoden …

Jatka lukemista

Posted in Tiedoitukset, Uutiset, Viikkokisat | Leave a comment

Ke 12.4 Viikkokisat

Ke 12.4 Viikkokisat pidetään parikilpailuna! Eli kyseessä on kaikille avoin Bestshot -parikilpailu. Kilpailu alkaa klo 17.30, ilmoittautuminen viim. 10min ennen. Osallistumismaksu on 5€ / henkilö, sisältäen holaripotin. Makkaraa ja kahvia taas tarjolla sopuhintaan. Kilpailua sponsoroi: Silkkipaino Satapaita!

Posted in Uutiset, Viikkokisat | Leave a comment

Vastaa

Your email address will not be published.